zrobiłem menu, działa mi juz calkiem fajnie tylko jest jeden mankament który bardzo mnie drażni, chodzi o to że mozilla (na innych jeszcze nie sprawdzałem) po kliknięciu robi takie białe ramki z prawej i z lewej strony kazdego odnosnika. Bardzo mnie to drazni i chcialbym się tego pozbyć jednak nie wiem jak próbowałem juz kilka sposobow jednak nic to nie daje. Może ktoś miał taki problem lub potrafi mi pomóc, z góry dzięki.
Tego nie usuniesz (chyba, bo to funkcja programu a nie interpretacja dokumentu html), to po prostu FF oznacza aktywny element. Mnie to na przykład się podoba bo widzę gdzie jest obszar aktywny linku.
Tego jednak się nie usuwa, to ułatwia nawigacje na stronie. Tak robi każda przeglądarka.
Ps. W firefox można to wyłączyć w przeglądarce, wpisujesz w pasek adresu about:config -> szukasz browser.display.focus_ring_width i zmieniasz z 1 na 0. Klik na wartości i wybierasz modyfikuj. Ja to wyłączyłem W firefox i jest to najlepsze rozwiązanie jeśli Ciebie denerwuje to a używasz firefox.
no dobra a zauważcie ze jak sie klika w firmę to nie ma tego paseczka ktory mozilla robi z lewej strony… a w ostatnia zakladke czyli w cennik jest…
mysle ze jest to spowodowane tym ze efekt odstepu w css robiłem poprzez komende border-right: 1px #color; odstepy musza byc ale to sie da usunac bo na logo tak samo sie robiło (logo jest obrazkiem) i udało mi sie tego pozbyc…