jestem w tym temacie zielony i chcialem was poprosic o porade
jezeli to sie do czegos przyda to mam windowsa viste 32bit, 4gb ramu i procesor inter core duo e7200 2.53ghz, karte grafincza Intel G33/G31 express chipset family znajduje sie na plycie glowniej i jest beznadziejna
chce kupic normalna karte graficzna i teraz pytanie jaka bedzie dobra dla podlaczenia komputera do 32" LCD do gier itp. Zeby tez starczyla na kilka lat wiec moze byc dobra a drugie pytanie to w jaki sposob podlaczyc pc do telewizora tak zebym niemusial wypinac i wpinac kabla za kazdym razem, chce tez zeby dzwiek rowniez szedl do telewizora. Co mi do tego potrzeba
To proste. Musisz kupić kartę graficzną ze złączem HDMI i do tego kabel HDMI przy pomocy którego wyprowadzisz dźwięk i obraz do telewizora LCD. Rozumiem, że telewizor ma HDMI?
Bez różnicy jaką, byle z wyjściem HDMI. Zeby nie zakładać nowego tematu, zapytam się krótko, co jeśli mam w tv EURO a w kompie HDMI? Da się jakoś to połączyć, mam tez przejściówkę HDMI na VGA jeśli byłaby potrzebna. Jak z jakościa obrazu? Kiedyś w innym kompie próbowalem przes s-video i obraz nie porażał jakością.