No właśnie pytanie odnośnie nagłówków panelów w systemie EF IV.
“Background” WSZYSTKICH nagłówków jest ustawiony na jasno niebieski udostępniony przez plik “cellpic.gif”. Chciałbym aby każdy nagłówek miał inny obrazek tz. sam zrobiłem taki nagłówek tylko w innym kolorze i chce go wstawić w miejsce starego. Dalej chce ustawić w innym panelu “Ankieta” jeszcze inny obrazek, ale niestety jest tylko jeden we wszystkich nagłówkach panelów.
Wiem że trzeba pogrzebać w stylach i oczywiście theme.php, ale nie mogę sobie poradzić…
właśnie… jaką? jak napisać kod aby w każdym nagłówku panelu zmienił obrazek? nie tylko w nawigacji ale i ankiecie shoutboxie i innych panelach. jaki to ma być kod?
Zmiana tła jako kolor: background-color:#ECEBD9; , jako obraz zamieniasz podane wcześniej na background-image:url(images/adres_obrazka_z_tłem.rozszerzenie_pliku);
Po zabawie. Jeżeli to ma być zarówno po jednej jak i drugiej stronie, bo ja zrozumiałem że chcesz tylko zmienić tło dla ankiet.
bardzo dziękuje za kod ale skoro chce aby w każdym panelu był inny obrazek mam takich kodów napisać np. 10 (tyle potrzebuje). Co wpisać w theme.php, aby każdy kod przypasować do każdego panelu?