Obróbka materiału wideo

Po 4 latach zebrałem się za materiał z wakacji z przed 4 lat. Mam trochę krótkich filmików MP4 nagranych kamerą SJCAM 5000 plus, które chcę połaczyć w całość. Niestety są one krótsze niż sekunda mimo, że podczas odtwarzania w windowsowskiej aplikacji Filmy i TV, która daje możliwość odtwarzania w zwolnionym tempie widać, że materiał jest w tym filmie jest dłuższy. Po nagraniu w zwolnionym tempie aplikacja ta nagrywa tylko cześć w zwolnionym tempie. Wszystkie te filmy łączy rozmiar: 20 MB i mają bardzo małą szybkość danych - 7875 kb/s. kb/s.

Chciałem zapytać czy istnieje możliwość odzyskania tych filmów (w zwolnionym tempie, filmy poklatkowe, zdjęcia) w celu dalszego łączenia.
Będę bardzo wdzięczny za informację jak to mogę zrobić.

Z góry bardzo dziękuję za pomoc.

Wychodzi na to, że pliki są zwyczajnie uszkodzone, i nie będą zawierać zbyt wiele danych przy 20MB. Po prostu część z zapisu odzyskasz w zwolnionym tempie, być może interpolując klatki, ale film i tak się skończy po max kilkunastu sekundach przy zwolnieniu. Zatem to raczej nie ma większego sensu. Ale jak chcesz, w najprostszy sposób możesz sciągnąć trial Nero Video, tam zwolnić film, i użyć przy eksporcie opcji bodaj adaptacja do ruchu przy wyborze ilości klatek. Wtedy brakujące teoretycznie będzie próbował interpolować, ale już są obecnie lepsze narzędzia do interpolacji oparte o uczenie maszynowe/AI.