Ja na razie myślałem tylko o wymianie grafiki, a tu słyszę fajne opinie o moim kompie który kiedyś był warty 3,5 koła 
Do “sk91”
Sorki, ale mniej więcej znam sie jeszcze na kompach i takiego jakiego mi zaproponowałeś nie kupiłbym z takich powodów :
Grafika, może i dobra ale to jest Radeon, według mnie GeForce będzie rządzić jeszcze długo
A i tak widzę ze nie wiele chyba sie różni od mojej obecnej bo pamięć i typ pamięci sie nie zmienia 
DVD, tak samo Pioner, ja wole LG lub Liteon’a
RAM, Nie znam tej firmy, może i dobra ale ja myślałem o dokupieniu tylko 1 GB 
Dzięki za pomoc, ale nie skorzystam 
Teraz do “Scorpio”
Nie powiem ci jaki mama zasilacz bo sam nie wiem, miałem kiedyś kartkę z całym zestawem ale sie zapodziała i nie mogę jej znaleść.
Jest jakiś program którym mógłbym sprawdzić jaki mam zasilacz?? Bo chyba wątpie…
Jeżeli chodzi o wymianę procesora to myślę ze nie będzie to takie istotne, jak grałem w Wiedźmina i wszystko chodziło to procesor jeszcze może poczekać.
Do “goodprogram”
Z tego co wiem to moja płyta główna nie obsługuje procesorów Intel’a
I jeszcze takie jedno pytanko na marginesie; w Wiedźmina grałem tym kompem na średnich wymaganiach i wszystko grało elegancko, a czy w Crysis bym pograł jeszcze chociaż na minimalnych wymaganiach??
Bo właśnie mam zamiar se kupić ta wypasiona gierkę i sie zastanawiam czy nie będę musiał dokupywać RAM’ów?
No, ale się rozpisałem