Ochraniacze piłkarskie i rękawice do max. 100-150zł?

Witajcie. Zastanawiam się nad zakupem ochraniaczy piłkarskich i rękawic bramkarskich. Cena za całe wyposażenie nie może przekroczyć 150 zł. Szukam czegoś od zaufanych producentów ( Adidas, Nike, Reebok itd. ). Rozglądałem sie na allegro, ceny są niskie i interesujące. Wygląd sprawa gustu - tak wiem. Jednak interesuje mnie szczególnie kolor biały. Ważne jest także to, aby zarówno rękawice bramkarskie, jak również ochraniacze były tego samego koloru i najlepiej od tego samego producenta. Zwracam się o pomoc do osób, które siedzą w temacie od kilku lat i po prostu znają się na rzeczy.

Pozdrawiam, adiq :smiley:

Widzę, że ważna jest cena + kolor (biały)

Rękawice

Ochraniacze

Rękawice Nike , model GS0154 upatrzyłem sobie już wcześniej na allegro. Ochraniacze, czarne od Nike : http://www.marionex.sote.pl/photo/302-1.jpg

Nie znam niestety modelu. Za podanie nazwy tych ochraniaczy będę niezmiernie wdzięczny. Na allegro wypatrzyłem tylko rozmiar dziecięcy, cena nie przekraczała 30 zł, więc nieco wieksze będą kosztować ok. 40 zł, o ile się nie mylę :slight_smile:

Wybierając czarne ochraniacze ( te powyżej ) będę zmuszony zakupić białe getry ( bądź jak kto woli - skarpety ). Tu wybór jest raczej obojętny, nieprawdaż ?