witam. 20 listopada zdałem prawko. 21 zapłaciłem za nie w wydziale komunikacji. no i teraz mam pytanie czy da się jakoś w internecie sprawdzić czy prawo jazdy jest już do odbioru w wydziale komunikacji w mojej miejscowości?bo słyszałem że niby da się coś takiego zrobić…czekam na odpowiedź. pozdrawiam
Właśnie w moim przypadku się sprawdziło,informacja o odbiorze pojawiła się po 6 dniach roboczych i prawko było do odebrania w Urzędzie Komunikacji,więc informacje są aktualizowane na bieżąco.
oj nie zawsze są aktualizowane na bierząco KasiuM ma racje w moim przypadku odebrałem prawko a na tej stronie ciągle nic nie było wiedz najlepiej jak sam zadzwonisz do wydziału komunikacji czy gdzieś tam gdzie opłacałeś prawko
Napisałem w moim przypadku.Niedawno była informacja,że prowadzą jakieś prace na stronie więc mogło nie do końca być wszystko aktualne.
witam!! mam problem odnosnie sprawdzenia na stronie www.kierowca.pwpw.pl czy jest juz prawko … mianowicie naciskam na link lecz mnie nie laczy wyskakuje ze strona wyglasa tak jaby to było w ogóle niedostepne moze mi ktos powiedziec co jest grane i jak to wlaczyc zeby sie dowiedziec z góry dzieki
Sprawdź czy masz włączoną obsługę java script w przeglądarce, może jakieś dodatki zainstalowane w przeglądarce blokują tą stronę, sprawdż na innej przeglądarce.
Strona nie działa,możliwe że to tylko chwilowa awaria.
Potwierdzam, obecnie padła.
witam! czekam na odbior prawa jazdy i w internecie pojawil sie komunikat na stronie (5/26/11) Prawo Jazdy do odbioru w Urzędzie.
(5/26/11) Niepoprawne dane, brak spraw w toku lub dokument wydany. co to oznacza?
alya , Zadzwoń do urzędu i się spytaj (może ktoś za Ciebie je odebrał?)
Witam,ja takze mam problem, poniewaz w srode(25.05) zdalem prawko! Lecz do dzis nie ma zadnego info na tej stronie;x Prosze o pomoc
W gorącej wodzie kąpany? W czym mamy ci pomóc? W wydrukowaniu dokumentu? Świat się zawali jak jeszcze trochę poczekasz?
W środę nic pewnie z dokumentami w WORD nie zrobili, w czwartek lub piątek może przesłali do urzędu miasta/gminy/dzielnicy, urząd może w poniedziałek prześle do PWPW i dopiero jak otrzyma PWPW to na stronie status się pojawi.
Mi na tej stronie pojawiła się informacja o rozpoczęciu procedury administracyjnej dopiero po ponad tygodniu od zdania egzaminu.
Dzieki za pomoc. A ile czekaliscie na prawko? Mnie pani w Wordzie poinformowala ze do 2 tygodni bedzie w WK do odbioru;)
Z tym odbiorem różnie bywa. Ostatnio czytałem na http://www.mowimyjak.pl/technologie-i-a … 33278.html
fajny artykul. Bo krok po kroku rozjaśnia procedure.
Niektórzy to myślą, że po zdanym egzaminie od razu mogą odebrać prawko. Niestety trzeba odczekać swoje.
Pozdrawiam
Jak około tygodnia czekałem.