Witam, potrzebuje odblokować port 58396 w Kaspersky AntiHaker. Wie ktoś jak to zrobić?
(Chodzi o ściąganie z torrentów. Jak mam wyłączonego Kaspra to mam odblokowany port i jest zielone światełko, jak mam włączonego to mam czerwone światełko)
Witam, potrzebuje odblokować port 58396 w Kaspersky AntiHaker. Wie ktoś jak to zrobić?
(Chodzi o ściąganie z torrentów. Jak mam wyłączonego Kaspra to mam odblokowany port i jest zielone światełko, jak mam włączonego to mam czerwone światełko)
Ustawienia >>> Ustawienia sieciowe >>> Ustawienia portów => zaznaczyć Monitoruj tylko wybrane porty.
Ustawienia >>> Anti-Hacker >>> Ustawienia >>> Dodaj -> Przeglądaj i wskazujesz plik wykonywalny programu np. uTorrent exe. >>> otworzy się okno Modyfikacja reguł klikamy Dodaj i w oknie Nowa reguła wpisujemy np. uTorrent TCP - zaznaczamy port lokalny i klikamy Określ numer portu i w nowo otwartym oknie wpisujemy numer i klikamy dwa razy OK
To samo powtarzamy dla pakietu UDP (w polu Opis reguł standardowo wyświetlany jest pakiet TCP należy na niego kliknąć, aby zmienić na UDP)
Na koniec w oknie Ustawienia: Kaspersky Internet Security klikamy Zastosuj
Bardzo Ci dziękuję :mrgreen: