"Odblokowane" konto na Twitterze

25.05 zostałam zablokowana na twitterze, co portal uzasadnił w owy sposób: “Dane osobowe powiązane z Twoim kontem na Twitterze są przez nas wykorzystywane w celach związanych ze świadczeniem naszych usług. Ponieważ ustaliliśmy, że Twój wiek jest niższy niż minimalny wiek wymagany w Twoim kraju do udzielenia zgody na przetwarzanie danych osobowych, Twoje konto zostało zablokowane.
Twoje aktywne kampanie reklamowe zostały wstrzymane.
Jeśli Twój rodzic lub opiekun prawny nie wyrazi zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych, Twoje konto zostanie usunięte. Aby zachować konto, podaj dane kontaktowe swojego rodzina lub opiekuna prawnego.”

Było to nie prawdą, wysłałam dokumenty, sprostowałam sytuację, po dwóch dniach dostałam mailia, że zmieniono datę urodzenia i moje konto ponowanie jest odblokowane, ale nie, nie da się dalej zalogować. Pisałam do supportu 3 razy, odpowiadali, że wysyłam do złej kategorii (odwołanie zawieszonego/zablokowanego konta), a w odpowiedzi wysyłano mi link do nieistniejącej kategorii :)))))))
Jest mi w stanie ktoś dordzić co moge zrobić?

Może jak w linku jest jakiś identyfikator to zmodyfikować formularz, może nie weryfikują go po stronie serwera.