w sobotę zauważyłem w telefonie mojej narzeczonej, że zaczął się odklejać (chyba) ekran. Niestety jest to postępujące. Telefon jest od niedawna po gwarancji (może ok 1 miesiąca). Czy coś z tym można zrobić, czy zostaje tylko ewentualna wymiana wyświetlacza, albo pozbycie się telefonu? W załączniku zdjęcie.
Ktoś kiepsko przykleił dotyk podczas wymiany. Masz takie wyjście: pójść do sewisu gdzie to było robione i reklamować jakość usługi. Lub przykleić go samemu. Sprzedać? W tym stanie wiele nie wezmiesz za niego.
Odyniec_Stary -zgadza się -dotyk jest klejony z wyświetlaczem .Ale nie wiem czy wiesz o tym,że są też dostępne w sprzedaży same dotyki (podróbki).I jeśli ktoś wymienił sam dotyk to co? Ale oczywiście nie będę podważał opini fachowca wyskokiej klasy. :).Co do gwaracji jest jeszcze coś takiego jak rękojmia.Co do ceny za lcd nie wiem gdzie zamawiasz części ? Obudowa przednia z ekranem dotykowym i wyświetlaczem Samsung I8190 Galaxy S3 Mini - biała (oryginalna)-381zl ****Obudowa przednia z ekranem dotykowym i wyświetlaczem Samsung I8190 Galaxy S3 Mini - czarna (oryginalna) 375zl. oczywiście są to komplety dotyk z ramka i lcd.
Telefon nie był nigdy w serwisie. Skończyła się gwarancja po prostu i ostatnio z dnia na dzień się takie coś zrobiło. Nie opłaca mi się kupować całego panelu za takie pieniądze, bowiem i tak za kilka miesięcy miał być wymieniany telefon.