instaluje winde. potem odkurzacz i po pewnym czasie uruchamiam czyszcznie w tym progsie . no i po "odkuzreniu " systemu pokazuje sie okienko z tekstem tego typu : system windows nie moze odnalezc plikow potrzebnych do poprawnej pracy sysemu . wloz dysk z windows xp aby przywrocic te pliki . cos w tym rodzaju chyba kojarzycie no i dlaczego tak sie dzieje ?? juz nastepne czyszczenia sa bezproblemowe
to nie jest raczej wina odkurzacza…używałem go bardzo długo i tego nie robi na bank
taaa no to czego wina aj tak mam jzu od dawna , a uzywam tego progsa jzu jaksi czas
Bardzo prawdopodbne ze cos usuną programy tez sie mylą.
Moze patrz co usuwasz a nie usuwaj wszytsko automatycznie 8)
Ja temu programowi nie ufam :x
to ja ci polecam jako alternatywe program ccleaner albo regcleaner
one są ok, ale jak napisał poprzednik takie programy uzywa się jakby na własne ryzyko, gdyż to tylko program który może się mylić
eheh wlasnie tych uzywam ale oprocz tego jeszcze odkurzacza :]
to go odisntaluj jak sprawia ci problem
hmm no tak , ale zawsze cos tam usunal
start=>> uruchom
sfc /scannow
Nie należy się obawiać problemów z Windowsem ani z jego składnikami. Odkurzacz poprostu usunął zbędne pliki z Samouczka Windowsa, Windows Media Playera, Windows Movie Makera.
Po skanowaniu można przejrzeć wyniki i wybierając “Szczegóły obiektu” dowiedzieć się co to za plik i do czego może być potrzebny.
Po usunięciu można pliki przywrócić z kopii bezpieczeństwa…
Należy zignorować komunikat klikając na Anuluj.
Pełny opis co do komunikatu jest dostępny na forum Odkurzacza:
http://www.unicorn.ksiezyc.pl/swf/index … sg22#msg22
Polecam nową wersję Odkurzacza 10.0 Pro
Do pobrania z tąd: (bo narazie w serwisie DobreProgramy nie ma)
sciagnalem i testuje, zobaczymy
start=>> uruchom
sfc /cancel
a co to za polecenie ??
Ochrona Plików Systemowych
czyli , jezeli uzyje tego polecenia , to windows nie bedzie monitorowal czy zostaly naruszone pliki systemowe ?