Odłączenie wiatraka CPU od płyty głównej

Witam. Mam pewien problem z moim sprzętem. Otóż po odłączeniu wiatraka z radiatorem od płyty głównej nie mogę go jakby włożyć spowrotem. Zrobiłem 2 zdj jak to wygląda, które wstawiam tutaj.

Wygląda to jakby te zaślepki do których się wiatrak wkręca wyszły razem z nim z płyty głównej. To jest bardzo dziwne, gdyż nie użyłem siły przy rozkrecanu tego. Gdy teraz kręcę śrubami też nic to nie daje.
Proszę o pomoc.
Pierwszy raz wie spotykam z czymś takim.

Backplate spadło i musisz wyjąć płytę główną i jeszcze raz prawidłowo założyć chłodzenie.

Czyli ten backplate tam gdzieś lata z tyłu? Teraz jestem w pracy.
Jak wrócę do domu to zobaczę może gdzieś się rzeczywiście zawieruszył. Mógłbyś mi dać zdj jak to wygląda? Ewentualnie idzie to gdzieś dokupić? Dzięki.

Kawał blachy i po prostu po wykręceniu odpadł tam z tyłu i leży na dole tylnej ścianki obudowy.
Odkręcisz bok, wsadzisz na miejsce, położysz bokiem i wkręcisz chłodzenie. Na początku tylko lekko, aby załapały wkręty, a potem dokręcasz.

Oczywiście wcześniej należy oczyścić procesor ze starej pasty i nałożyć nową, inaczej będzie się gotowało.

Dziękuję wam mikście rację. Mam jeszcze jedno pytanie. Chodzi o to że składam komputer wszystko jest niemal podpięte. Z tym że zauważyłem że jak włączam tego kompa to wiatrak w zasilaczu przestaje się kręcić s jakiegoś powodu. Tak powinno być? Może on wie włączy jak temperatura skoczy czy coś? Wydaje mi się że dobrze włączyłem jest to dość dobrze rozpisane.