Witam jestem tu nowy więc przepraszam za jakiekolwiek błędy
PARAMETRY:
Procesor:intel pentium dual 2.4 GHz e2220
pamięć ram : ddr 2 2gb
Witam jestem tu nowy więc przepraszam za jakiekolwiek błędy
PARAMETRY:
Procesor:intel pentium dual 2.4 GHz e2220
pamięć ram : ddr 2 2gb
Rozejrzyj się na Allegro za zasilaczem (jeśli się zdecydujesz, wrzuć tutaj link do aukcji - ocenimy) Fortronem 350W lub Deltą 350W. To porządne zasilacze, można je nabyć za ~40 złotych.
Za 110 złotych możesz rozejrzeć się za kartą graficzną (używaną z gwarancją rozruchową) typu HD 4850 (wydajność świetna [jak na te pieniądze] ale ma problemy z tzw. zimnymi lutami, więc mimo wszystko odradzam), HD 5670 czy GT 9600. Wzrost wydajności będzie bardzo duży, bo obecna karta graficzna jest bardzo słaba. Jednakże przed kupnem karty graficznej, powinieneś wymienić zasilacz, inaczej ryzykujesz uszkodzeniem sprzętu.
Za niewielkie pieniądze możesz wymienić procesor na jakiegoś Pentiuma E8200 - wzrost wydajność powinien być zauważalny.
dziękuję za odpowiedz
1.pozyczyłem od kuzyna Modecom feel 400watx-byłby dobry ??
2,3-ok porozglądam się
Ten Modecom najpewniej też się do niczego nie nadaje, bo tutaj nie chodzi o moc zasilacza, tylko o jego markę. Z Modecomów jedynie “FEEL III”, ale i on jest kiepskiej jakości.
sorki mam taką grafikę zewnętrzną tamta jest w płycie głównej
asus eah3450/di/256m/a
mam jeszcze problem z ciągłym restartowaniem systemu co zrobić?
restartuje się przed samym uruchomieniem ładowania systemu.zrobiłem z kolegą wczoraj naprawę błędów lecz dziś to samo… co zrobić??