Odpowiadając na większość komentarzy innych użytkowników pod artykułem, dość często "@nick_użytkownika moja treść odpowiedzi" jest pogrubiona w kolorze czarnym

Tak jak w temacie. To jest już za często. Jeżeli komuś odpowiadam na komentarz pod danym artykułem, to nick z @ i treść mojej odpowiedzi jest pogrubiona i czarna. Czy możecie coś z tym zrobić ?

Na forum czy na portalu?

1 polubienie

Myślę że jednak komentarze na głównej, nie mam żadnych ale czasem takie cuda się dzieją jak się wybierze odpowiedź na komentarz.

Tam się tak dzieje, ale to w niczym nie przeszkadza, bo w komentarzach nie jest zapisywane formatowanie tekstu.

Widać go razi w oczy jak “raz dziennie” dodaje taki pogrubiony komentarz i dopiero po odświeżeniu pogrubienie wyparowuje.

Chodzi o te komentarze, jak np masz program czy nowinkę np o technologiach, to dajemy komentarze poniżej.

Zauważyłem to samo i mam wrażenie że dzieje się tak kiedy odpowiada się na komentarze użytkowników niezalogowanych anonimowych. Kiedy klikniesz Odpowiedz i naciśniesz spację żeby oddzielić @Anonim od reszty tekstu to wtedy pozostałą część Twojej wypowiedzi wygląda na pogrubioną tak jak byś kontynuował czyjś Nick. Myślę że to tylko kosmetyka bo przy dodaniu komentarz powinien wyglądać normalnie.

@Lisek wiesz, o czym mówią? chyba chodzi o serwis, skoro mowa o anonimach…

Tak, na pewno chodzi o portal, bo mam to samo, czasem nawet cały komentarz, podczas pisania mam boldem na zielono. :slight_smile: Nawet tak wygląda po dodaniu, ale po odświeżeniu strony już jest normalnie. Nie zgłaszałem, bo w sumie mi to nie przeszkadza, ale fakt - to jakiś błąd.

Też mam pogrubienie, ale myślę, że to właściwe wyróżnienie i nie trzeba tego psuć:

Po dodaniu post wygląda normalnie:

Przynajmniej pokazuje rzeczywisty wygląd screena, bo jakoś to dodawanie forumowe koślawi obrazki.
Chciałem zauważyć, że po dodaniu mam normalny tekst, nie pogrubiony. To zdaje się zależy od ustawień czcionek, zooma i innych spraw, które każdy sam sobie ustawia w przeglądarkach.

Naprawione, dzięki za info.

1 polubienie