Odśwież


(Skr3czu) #1

jak zrobić na stronie przycisk odśwież?


(system) #2

(Skr3czu) #3

A jest takie coś ze automatycznie odswieza strone np co 10 sekund?


(system) #4

wszystko jest możliwe :D:P

ps. nie testowałem :smiley:


(Balon) #5

a html to gryzie ? :stuck_out_tongue:


(system) #6

nie gryzie... ale w JS to lepiej wygląda :stuck_out_tongue:

i można dodać też inne bajery do JS :wink:


(Balon) #7

tak ale te bajery typu przejscia z kosmosu itd dzialaja tylko na IE :wink: a jak wiesz, to pozycja IE wobec jej konkurentow jest bardzo niska :wink:


(system) #8

tylko dla IE? przecież napisałem jedną z łatwiejszych funkcji JS i wątpię, by któryś konkurentów mających jakieś szanse z IE nie obsługiwało tego typu funkcji :wink:


(Balon) #9

lol.. ja nie pisze o Twojej funkcji... tylko pisze o tym

wiele bajerow w js ktore mozna uzyskac dzieki niemu.. np jakies przejscia miedzy stronami dziala jedynie w js ;]


(system) #10

chyba chciałes powiedziec w ie :smiley:

ale i tak sie nie zgadzam, bo można pisać skrypty zarówno pod ie jak i opere i inne lub jeśli dana przeglądarka nie obsługuje danej funkcji to ją po prostu wyłączyć 8)


(Balon) #11

tak, mój błąd ;D