Odświeżanie stron w Firefoxie


(Stachan) #1

Czy ma ktoś sposób na automatyczne odświeżanie bieżącej strony w Firefoxie?

Do Damiana: szkoda, ale poczekam jeszcze na opinie innych - może ktoś ma jakąś radę. Tymczasem dziex.

Do Monczkin: dzięki za dobre chęci ale zaznaczyłem, że poszukuję sposobu na automatyczne (!) odświeżanie.

Dzięki


(Damian) #2

Chodzi ci o to aby,co powiedzmy 30sek odświerzało Ci strone ??

niema takiej możliwości,chyba że znajdziesz takową wtyczke.


(Monczkin) #3

hm...

jak masz odpaloną stronę, to po co odświeżanie ?? przy następnym ładowaniu strony jest ona automatycznie wczytywana ponownie

zazwsze możesz kliknąć na zakładki i odświeżyć stronę, lub wszystkie zakładki (jeśli ich używasz - no i oczywiście nie jest to automatyczny sposób)


(Stefe) #4

nie wiem czy napewno ale takie mozliosci sa chyba w TabBrowser Extensions

LINK

ff5vu.png


(Monczkin) #5

a jednak się da :slight_smile: właśnie ściągam - potestuje :slight_smile:


(Stachan) #6

:stuck_out_tongue: stefe: dzięki ogromne

:smiley: Monczkin: cieszymy się razem :wink:

:slight_smile: moderator: proszę o zamknięcie