Jeśli moge się wtrącic to te i inne ikony znajdziesz na deviantart.com szukaj dockicons
Nowa wersja Outlook Exprees, poziżej screeny:
i
Nowy wygląd kalendarza i odliczania do visty,
jak wam się podoba?
Zostanie przetestowana i w pozytywnym przypadku rozpatrzenia będzie zaimpletowana w uaktualnieniu
On działa tylko z sidebarem z Visty, nieprawdaż ??
Arek F. czy mógłbyś wszystkei programy spakować i zauploadować na rapidshre? Wiesz wtedy byłoby mniej pobierania itp. Jeśli ten pomysł przejdzie to mogę nawet to zrobić za ciebie.
Nie nie planuję tego. Nie dlatego żebyście mieli więcej do pobierania , ale dlatego, że programy są rozwijane, a nie widzę sensu za każdym razem słać na serwer uaktualnionej paczki. A taka paczka na dzień dzisiejszy miała by około 200 MB :shock:
Ej… jest taka sprawa.
Napisałeś kiedyś, że nim uaktualnisz na forum wersje VTP 5.5 do 6 musisz ją przetestować na kilku kompach.
Ja od wydania wersji 6 zainstalowałem ją na 9 komputerach, z czego na 2 szlag trafił system.
Nie pamiętam konfiguracji, ale te dwa graty, to z pracowni komputerowej w szkole, więc nie ma się co dziwić, że padło wszystko - te kompy (jeśli można je tak nazwać) mają 9 (te starsze) i 7 (te niby nowsze… ) lat.
Natomiast, np. na komputerze kumpeli z prockiem 300MHz, 64RAM, 32 MB grafy działało… nie bardzo dobrze, ale dobrze. Co prawda systemik zwolnił przy ładowaniu o parę sekund s., ale nie ma to wielkiego wpływu na wydajność.
Więc może zrobiłbyś w końcu tą aktualizację aktualizację programów, lub dodał jakieś nowe?
Pozdro.
Widzę, że niektórym zrobienie uaktualnienia to prosta sprawa. A wcale tak nie jest. Muszę najpierw obadać środowisko nowych programów conajmniej 2 tygodnie i wtedy mogę się zabrać za cokolwiek. Testuję je dla waszego dobra- ale jeżeli wam się tak śpieszy mogę to zrobić zaraz, ale wtedy nie przyjmuję żadnych uwag. A tak szczerze to może dziś wieczorkiem update będzie
Akurat ja używam emulacji i ten sidebar 5744 pracuje na XP Pro SP2
Ale to chyba nie jest legalne.
Powstało uaktualnienie HowTo!
@rneo21 A jak tego Outlooka zainstalowac??
W HowTo masz “łagodniejszy” i łatwiejszy pack
mam pasek zadan od XP a wszystko inne jest visty nie wiecie dlaczego tak sie dzieje ??
Poprostu skopiuj plik zawarty w archiwum do głownego katalogu Outlook Express
Mam parę pytań do Arka odnośnie uaktualnienia HowTo:
-
Przy stylu Visty jest znaczek ‘nowe’, ale chyba nic się w tym nie zmieniło?
-
Mówiłeś wcześniej, że zapowiada się aktualizacja Sidebar’u, pracujesz nad tym, kiedy planowana aktualizacja?
-
Jeśli mógłbym prosić o screeny z otwrtego Outlooka Express, będę wdzięczny gdyż nie wiem czy instalować. Czy ewentualnie po instalacji nakładki na Outlooka mogę wrócić do porzedniego stanu i wyglądu?
-
Ogólnie jestem bardzo zadowolony z HowTo i czekam na kolejne aktualizacje!
Pozdrawiam!
Przepraszam- pomyłka. Ale myślę że obecny styl nie pozostawia wiele do życzenia ??
:lol: Nic się nie uchowa :lol: Tak, pracuję nad własnym autorskim sidebarem. Lecz narazie stan pracy nad nim mogę określić na 2% :roll: Lecz nie wiem w ogóle czy będzie się on nadawał do użytku bo jestem początkującym programistą :shock: ale będę się starał
Proszę:
Tak, wystarczy, że zrobisz sobie kopię oryginalnego pliku msores.dll z folderu X:\Program Files\Outlook Express
Dziękuję za miłe słowa i informuję, że nie spocznę na laurach, i HowTo będzie jeszcze długo uaktualniane.
Dzięki bardzo za info i screen! Życze owocnej pracy!
Pozdrawiam
A czy mógł byś przesłać kilka zrzutów z rezultatem ??
Są na dole HowTo
czy vista transformation pack 6.0 pójdzie na wirtualnym systemie (w virtual pc 2004)?
Powinien. Nie mam pewności ale powinien, zależy to od ilości pamięci RAM przeznaczonej dla virtuala (przynajmniej 192 MB). Oczywiście mówimy tutaj o systemie Windows XP bo tylko na nim będzie działał on poprawnie.