KILKA UWAG PRZED WYKONYWANIEM HOW TO NA SWOIM KOMPUTERZE:
Ja (Arek F. dawniej arqi1216) oraz moderacja i administracja forum http://www.dobreprogramy.pl nie ponosi odpowiedzialności za szkody wynikające z wad instalowanego oprogramowania opisywanego w tym poradniku. Wyżej wymienione osoby oraz grupy osób nie ponoszą odpowiedzialności za szkody wyrządzone nieprawidłowym działaniem oraz nieodpowiednim używaniem opisanych tu programów.
-1. Nie chcą czekać na Vistę
-2. Nie kupią Visty
-3. Ich komputer jest za słaby aby obsłużyć Vistę
-4. Lubią tuningować system
UWAGI DOTYCZĄCE INSTALACJI I UŻYWANIA PROGRAMÓW
Zainstalowanie tych programów może nieznacznie spowolnic pracę komputera (szczególnie Glass2K), więc za wymagania minimalne przyjąłem takie parametry:
arqi1216 a ja mam taka prośbę, jak możesz to te wszystkie pliki (lub chociaż część), które umieściłeś na rapidshare.de wrzuć na megaupload.com co? Błagam…
a mogę bez LClock bo mi odpowiada zegar systemowy a sidebar mi jest nie potrzebny i czy nic nie stanie się z moim systemem i czy moge zainsalować te 2 programy co pisałem.I w jakiej kolejności??I o ikonkach zapomniałem że też zainsaluje ikony.
Możesz nie używać tych progsów. Najpierw Windows Blinds + skin a potem ikony. Pamiętaj żeby zawsze stosować się do opisu w HowTu szczególnie w przypadku ikon. Zła instalacja może być destrukcyjna dla systemu.
Naprawdę jest to przygotowanie rzetelnie i efekt jest całkiem ładny, pare programów nie znałem i zainstalowałem i jest naprawdę bardzo łądnie. Chociaż mam jedno ale po co instalowac Vista Transformation Pack , skoro mamy WB a BootScreen zawsze mozna zmienić , skoro komuś tak bardzo zależy. Z 1/10 przypadków instalacji tego Pack-a, zazwyczaj spowalnia system znacząco, a jakiegoś fenomenalnego wyglądu to nie dodaje.