macie styl taki z visty do xp co w menu start nie widać obok ikon i żeby w mój komputer był ten pasek na dole
Za pomocą programu StyleBulider przerobiłem sobie msstyles, m.in. podmieniłem bitmapy które pojawiają się w prawych dolnych rogach w katalogach muzyka, filmy, obrazki te nowe bitmapy podmieniłem tez w bibliotece Shellstyle.dll no ale jak zastosuje swój styl to te ikonki się nie podmieniają. Pobrałem z netu gotowy styl w którym te bitmapy bez problemu się zmieniają. Czy może mi ktoś napisać co mam zrobić aby dokonała się zmiana bitmap.
Proszę o pomoc już raz pisałem ale nikt nie udzielił odpowiedzi.
pozdro
tylko że już nie działa ;/
mugłbyś wrzucić wszystko na getupload.com tam szybko wrzuca a pozatym mama lepszy sposób do explorera
przez menadzer zadań wyłączamy explorer.exe i włączamy cmd.exe
i wpisujemy to co mamy wpisać w radach Arka F. i restart kompa i śmiga jak marzenie
marioo1991 sprawdziłem przed chwilą -> działa.
Arek pisałem kiedyś o rozpatrzenie dodania do How To “Net Framework 3.0”. Nie odpisałeś, czy ten pomysł przejdzie?
mi też już działa nie wiem czemu ale wczoraj nie moglem tego ściągnąć ;/
już ściągnąlem
IMHO nie ma takiej potrzeby, skoro na wersji 2 jest wszystko OK
Czy zna ktoś może linka :oops: do oryginalnych z Visty obrazków takie jak się pojawiaja w prawym dolnym rogu np. po otwarciu folderów z muzyką, zdjęciami? Bym był bardzo wdzięczny
Pozdrowionka
Skończył mi się trial do Windows Blinds i nie działa mi teraz styl Visty :(, Jest jakiś sposób żeby to obejść. Jak ten wątek już był proszę o linka.
Pozdrawiam!
pablowie kupić pełną wersję Windows Blinds? :roll:
Gdyby tak było to to całe HowTo i tunning z XP na Viste nie mialby sensu jeśli działałby tylko 2 miesiące…
Arek F. POMÓŻ!
Niestety bez WB 5 Full nic z efektu glass :?
Wirek za 19.95$ masz pełną wersję. A może dać ktoś link, gdzie można kupić?
Ja mam full wersję :lol: . Pisałem w odpowiedzi dla pablowie
A tu masz link do wb 5
Złączono Posta : 02.03.2007 (Pią) 11:38
Nie chodzi mi o efekt glass, ale nie działa mi styl Visty z HowTo, moge tylko ustawić na standartowy z XP :/, nie ma jakiegoś innego sposbu zeby nie placis 20$ a styl z Visty chodził?
pablowie , a masz zainstalowane VTP?
nie, VTP nie instalowałem…
pablowie , więc zainstaluj -> tam jest wygląd z Visty.
Mam pytanko. Czy może mi ktoś pomódz z takim problemem jak:
Miałem traial WindowFX, ale mi się skończył, więc zakupiłem pełną wersje, zainstalowałem i włączyłem a tu mam full zamulonego kompa. Procesor mi chodzi z max siłą (100%) a mam przecież procesorek 3.0 gigaherca (zapomniałem jak się pisze w skrócie :lol:)
MaXpl17 , a ile masz ramu?