pr0ton dzięki wielkie za wyłożenie wszystkiego “kawa na ławę” :piwo:
Bitmapki podmienione i wszystko pięknie śmiga.
Proponuję żebyś dopieścił nieco swoją instrukcję i może zamieścił ją w “Sprawdzonych poradach” lub Arek F. mógłby dodać to do HowTo bo jest świetna i pewnie niejednemu się jeszcze przyda :fadein:
i pozbyć się tego pazkuctwa ?? to dodaje całkiem nowy menu start po polsku jest wyszukiwanie itp. działa 100% a zato ja bym prosił o jakiś media center do xp professional DAJCIE PLIZZZ teraz używam ,media portal, ale to troche lipne
PPM na pulpicie ->Własciwosci -> Zakładka wygląd -> Okna i przyciski. I tam wybierasz styl systemu windows xp. Zatwqierdzasz i wszystko powinno wrócic do normy Pozdro.
Dwuklik na pustą wartość Wallpaper i w oknie wpisać ścieżkę dostępu do tego pliku graficznego Startup.bmp. Oczywiście można ściągnąć inną tapetę lub samemu przygotować taki ekran w jakimś edytorze grafiki, zapisać jako BMP i wprowadzić przez powyższą edycję. By się pozbyć tego ekranu wystarczy zedytować odwrotnie: usuwając wszystko z okienka Wallpaper.
Witam! Mam takie pytanko…Zainstalowalem windowsa: PowerXP. I w tym systemie zostaly usuniete dzwieki systemu. No i sciagnalem sobie dzwieki z Visty skopiowalem gdzie trzeba, wybralem odpowiednio je w Dzwiekach i urzadzeniach audio/Dzwieki. Ale dalej ich nie ma…cisza jak nie bylo dzwiekow systemowyc tak i nie ma… Poradzcie cos.
ja mam inny problem otóz zainstalowalem vista icons pack 2.1 i zmienil mi sie wyglad windows media player (wogole nie moge nic naciskac ani zatrzymac dzwieku,filmu) a tu screen