Odsyłacz w tabeli


(Domichaelo) #1

Witam chciłbym zroibic odsyłacz w tabeli kod do tabeli jest taki:

podkresliłem scirzke dostpu to obrazka odsyłacza

a w podgladzie w zajczku wyglada to tak:

i czy da sie zrobic tam gdzie jest fotki odsyłacz?

Bardzo prosze o szybka odpowiedz


(Skr3czu) #2

Musisz zrobić link w tym kodzie co masz:


(Domichaelo) #3

nie rozumiem czyli ten kod co podłes wyzej mam wstwpic przed tym kodm

[/code]

?


(Azpr) #4


(Skr3czu) #5

Dałem Ci ten kod żebys troche pokombinował i zrobił :slight_smile: ,ale Pan AZPR wykonał to za Ciebie :stuck_out_tongue:


(Domichaelo) #6

no ale gdzie ja mam to wkleic ?


(Skr3czu) #7

Wywal kod:


(Domichaelo) #8

fajnie tylko jest problem ze jak daje ten kod to wychodzi taka tabela ale taka załdna nie jest łądna i takije niechił bym miec :

moze to jest zrobone przez to ze zaduze obrazki?


(Skr3czu) #9

no raczej za duże obrazki


(Azpr) #10

domichaelo nie odbierz tego tak jakbym sie czepiał :slight_smile: ale... poświęć troszke wiecej czasu na przeczytanie jakieoś kursu html, potem poćwicz odrazu z css i div'ami tak z 2 godzinki i może coś opanujesz :slight_smile: a i estetyczniej bedzie to wygladac :slight_smile:


(Domichaelo) #11

Panie AZPR dziekuje za rade :](ale juz czytęłm kurshtml.boo.pl i wiele innych) Panu Nook tez dziekuje pomogło :]


(Robert Warszawa) #12

Ja nie czytałem kursów a coś niecoś wiem...

Nie ważne... Popatrz po innych forach!


(Domichaelo) #13

no i po co to piszesz zeby sobie postow nabic? przciez napisłem ze pomogło i o nic wiecej nie pytam...