cześć
1.czy ten odtwarzacz dvdobsluguje plyty 4,7 i mp3: Odtwarzacz DVD SONY DVP-SR370 ?
2.czy to: Odtwarzacz DVD SONY DVP-SR370 można podłaczyc do sony str av 270x ?
3.czym to połączyc ?
Tak.
Najlepiej pewnie kablem RCA/cinch
Czy dvd widzi mp3 i jakie plyty?
Nie wiem co to płyty 4,7. MP3 jest odtwarzane - wyszukałem ci przecież specyfikację techniczną tego odtwarzacza, wystarczy przeczytać…
edit.
Czy chodziło ci może o płyty o pojemności 4,7GB czyli DVD? Jeśli tak, to jest właśnie odtwarzacz DVD, jak sama jego nazwa wskazuje
Tak chodzilo czy on czyta plyty 4.7gb lub jakies inne-jakie?
I czy z tv mozna pod zdjecia podlaczyc?
W specyfikacji technicznej jest napisane, że odtwarza pliki JPEG i że ma złącze USB - więc tak. Przejrzałeś przynajmniej tą specyfikację?
sorry ze tak pytam ale sie nieznam n nowosciach.
w które miejsce sciekawości podpiąc te dvd tu na zdjeciu sony str av 270x:
http://funkyimg.com/i/2QpKY.png ?
Dobrze podpiąłeś, chociaż chyba lepiej byłoby na video-in ;).
Uważaj tylko żeby nic nie podpinać do gniazd phono, bo to jest do gramofonu i ma dodatkowy przedwzmacniacz, więc możesz coś spalić.
Jakie kupic kable do dvd?
Mam podpiete mp4.
Takie jak masz teraz podłączony odtwarzacz mp4
cześc
mam coś takiego używanego sony str av 270x chciałbym dokupić dvd player na dvd+r :4,7gb co polecacie ?
Polecam zmienić tytuł wątku na np. “Jaki odtwarzacz DVD polecacie?”
Taki mały detal, ale odzwierciedla, to co oczekujesz i opisujesz dalej.
Tutaj znalazłem parę.
a jak podłączyc te dvd:Sony DVP-SR370 do sony str av 270x ?
Powielony temat:
Ja polecam zrezygnować z tej przestarzałej technologii.
W zasadzie każdy się nadaje. Wybór toczy się między wyglądem panelu przedniego, a najniższą ceną.
Kup sobie coś porządnego.
ok rozumiem, że masz jakąś starą kolekcję płyt DVD… kup jakiś używany z allegro, olx - myślę, że obecnie nikt tego już nie używa.
Proponuję rozważenie kupna TVBoxa na Androidzie, co prawda płyty tam nie włożysz, ale możliwości oferuje większe
a z nowości co kupić pod kolumny jak amplituner przestanie działac (wiem ze wzmacniacze sa juz na usb jaki kupic wrazie czego pod kolumny tonsil 581)?