i teraz chodzi o to ze chce ten kupic gdyz mysle ze za ta cene to jest okazja jednak nie dokonca jestem pewien czy to aby pewne źródło jest czy koleś wpełni uczcwy jest
Największym minusem może być niska jakość dzwięku, takie tanie firmy nie oferują sprzętu dla audiofili, ale jak tobie nie będzie to przeszkadzać… Osobiście bym go nie kupił właśnie z takiego powodu…
wiecie chodzi o to zeby dzwiek byl normalny i tak wiekszosc mp3 mam w 192Kbps a jakims audiofilem niejestem chodzi o to ze duzo spedzam czasu na rowerze od 5-7h dziennie wiec chcialbym miec duza roznorodnosc muzyki dlatego patrze na odtwarzacze 512 MB
bedziesz jezdzil z tym po miescie i sluchal muzy w sluchawkach?
z praktyki wiem (okolo 70 tys km na motocyklu i kilka tysiecy na rowerze), ze sluchanie muzy w sluchaweczkach podczas jazdy strasznie przytepia zmysly… nie slyszysz co sie dzieje na drodze i w duzym stopniu ogranicza twoje reakcje. oczywiscie mowie o jezdzie miejskiej.
dla wlasnego bezpieczenstwa nie powinno sie tego robic… nie wiem czy nie jest to tez zabronione przez kodeks… to tak na marginesie.
ja kupilem to juz nawet zrobilem przelew z konta rodzicow na swoje bo w mbanku nie mai nnej mozliwosci aby wplacic tanio kase i teraz czekam az kasa bedzie u mnie na koncie zeby moc zrobic przelew za to http://www.allegro.pl/show_item.php?item=53744354