Czy można jakoś wyciągnąć z Windows 10 odtwarzacz wideo(nie Windows Media Player) i uruchomić w Windows 8. Chodzi o to że mam dokumentacje video nagrywaną z za szyby samochodu i przy zapauzowaniu filmu i przesuwaniu suwakiem film się bardzo fajnie i płynnie przesuwa na bieżąco. Inne programy albo nie przesuwają w ten sposób filmu albo klatkują. Ewentualnie czy jest jakiś inny zewnętrzny program, który by działał tak jak ten odtwarzacz z W10 a dał się uruchomić na W8.
Z tego co kojarzę to MPV robi tak samo, testowałem na linuxie ale nie wiem czy będzie tak samo działał na windowsie
https://mpv.io/installation/
Wszystko ok z MPV tylko bardzo pomija klatki, na 1 sekundę wychodzi 1 - 2 klatki, czyli dalej brak jest płynności przy ręcznym przewijaniu filmu suwakiem.
ok, aplikacja “zdjęcia” w W8 działa tak jak trzeba, nie pomyślałem o tym, tylko teraz czy jest możliwość uruchomienia jej w okienku a nie w trybie pełnoekranowym?
Nie wiem czy technicznie jest to możliwe, ale - jeśli nie jest dostępny na Windows 8 - to licencyjnie na pewno nie.
ok czyli nic z przeniesienia, czy może ewentualnie w tym MPV można “upłynnić” odtwarzanie?