Odtwarzanie audio o określonej godzinie

Poszukuję programu do odtwarzania audio który posiadał by funkcję:

1. Uruchomiony odtwarzał utwór(playlistę)
  2. Odczekał interwał czasu np. 60 min i ponownie uruchamiał ten sam utwór (playlistę) i tak aż do momentu zamknięcia programu .

Może jest jakiś sposób aby to osiągnąć.
Dziękuję

Miałem taki programik (poszukam później, bo nie pamiętam nazwy, ale pewnie jest dużo podobnych), który otwierał dowolny plik o wybranej godzinie.
Jeśli uruchomiłbyś go 2 razy i wpisał dwie różne godziny to pewnie to by zadziałało. Czy takie rozwiązanie wchodzi w grę?

I do czego Ci to, czemu ma być przerwa w odtwarzaniu?

Pod jakim systemem? Do takiego zadania nie potrzeba żadnych programów tylko wystarczy prosty skrypt.

Będę uruchamiał na Win7 lub Win10. Będę wdzięczny za pomoc.

Niestety nie spotkałem się z takim programem. Czytałem że w taki sposób można nauczyć słowika czysto śpiewać.

Napisz sobie coś takiego w notatniku i zapisz jako plik “wszystkie pliki”, a nazwę pliku zakończ na “.bat”

:play 
start foobar2000.exe "c:\users\user\desktop\playlista.m3u"
timeout 3600
goto play 

Tutaj jest opisany foobar2000, ale na tej zasadzie możesz pewnie odpalić coś w każdym playerze.

Oczywiście bardziej elegancko byłoby sobie ustawić zadanie w harmonogramie zadań windows
Znajdziesz go w panelu sterowania/narzędzia administracyjne/harmonogram zadań. Jest całkiem intuicyjny w konfiguracji.