Odtwarzanie muzyki na stronie - problem


(ancek) #1

Witam

Mam taki problem ze stroną, nad którą pracuje. chciałem umieścić na niej odtwarzanie muzyki przez flash.

http://western.o12.pl/filmy/15-10_do_Yu ... o_yumy.htm - po kliknięciu na obrazek gitary powinna sie odtwarzać muzyka. Uzylem flashowego odtwarzacza audioplay 09.7 (http://www.strangecube.com/audioplay/). I dziala to ale tylko w IE, w FF i operze dźwięku nie słychać. Ktoś ma pomysł co zrobić?

-- Dodane 11.10.2009 (N) 13:10 --

sprawdzilem jeszcze w Safari i chrome - i tam działa.

-- Dodane 11.10.2009 (N) 14:11 --

Oto kod na stronie:

codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=10,0,0,0"; width="109" height="63" align="left">






src="../../player/audioplay.swf?playerid=1" quality=High bgcolor=#000000 width="109" height="63"

				align="" TYPE="application/x-shockwave-flash"

				pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer";

base="../../player">




[/code]




A ponizej kod Z pliku config.xml

[code] <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> 0x000000 ..\melodie\piosenki\15_10_do_yumy.mp3 1 no buttons/classic playstop yes yes first second no 0 100 0x000000 ..\melodie\instrumentalne\100_karabinow.mp3 1 no buttons/classic playstop yes yes first second no 0 100 0x000000 ..\melodie\alamo.mp3 1 no buttons/classic playstop yes yes first second no 0 100


(Marcin_S) #2

W config.xml spróbuj zamienić

..\melodie\piosenki\15_10_do_yumy.mp3

na

../melodie/piosenki/15_10_do_yumy.mp3

Czyli backslash na slash.


(ancek) #3

dzięki:) pomogło.