nom… jak w topiku folder skasowany jakieś 1.5 tygodnia temu, rozmiary jakieś… 150MB może więcej, usunięty z kosza, bardzo (śmiertelnie) potrzebny. ściągnąłbym z neta ale nie wiem czy kali się bardziej zapytać speców jak folder przywrócić, czy może czekać 99 godzin aż się ściągnie :lol:
//WinXP+SP2 system plików NTFS jakby to pomogło (nie wiem plików nie odzyskiwywałem jeszcze :shock: )
coś zapisywałem?? nie wiem o co dokładnie chodzi, jeżeli ściągane pliki to tak, jeżeli kopiowanie plików też a ścieżka do tego pliku była C:\Documents and Settings\Ford\Pulpit$tutaj był:P$
Chodzi o to ze możliwe jest odzyskanie plików tylko wtedy jak nie zostały nadpisane. Ja coś zapisywałeś w danym miejscu na dysku to nie ma szans. A że jest to dysk c jak widze to tym bardziej.
noo tym miejscem jest pulpit więccc… no musiałem coś zapisać
//mam jeszcze coś jak instaluje program to mi wywala błąd danych CRC bla bla bla więc że to spowodowane masakrycznym stanem płytki (wygląda jak po zebraniu serii pocisków ) da się coś z tym zrobić (mam nagrywarke jakby co)
No nie pulpit a partycja gdzie masz zainstalowany system, a jak wiemy tam najwięcej się zapisuje itd. Naprawde są znikome szanse na odzyskanie tych danych więc proponuje jednak sciągnąć ponownie.