No więc sprawa ma się następująco. Wczoraj usunąłem sobie pozostałości po Krasnalu , a dzisiaj VertrigoServ mi nie wstaje No to co trzeba przeinstalować, zmieniłem sobie nazwę katalogu www na www_2 i mysql/data na mysql/data_2. Myślałem że pomnie te ścieżki jak większość deinstalatorów, ale on usunął cały folder VertrigoServ. Długo nie myśląc przywróciłem kopię bezpieczeństwa Windows z wczoraj, już miałem nadzieję…Przywrócił samą strukturę katalogów VertrigoServ, a plików php/html itd nie ma
Straciłem wszystko co miałem z localhosta, źródła moich stron :oops: Da się to jakoś odzyskać, na pewno się da, bo nie jest to trwale usuwane. Są to głównie pliki PHP, HTML, JS i grafiki takie jak: GIF, JPG, PNG, PSD.
Próbowałem EasyRecovery, ale on jest niestety płaty, a darmówka nie obsługuje zapisu utraconych plików. Znalazłem jeszcze PC Inspector File Recovery, ale z tego co pisze nie obsługuje on plików php, na których mi najbardziej zależy. Nada się coś stąd: http://www.dobreprogramy.pl/index.php?dz=1&t=94 ? A może coś innego? Proszę o pomoc.
PS. Partycja, na której utraciłem te pliki to NTFS.