Otóż utraciłem dane z dysku D w dość nie fortunny sposób ale odzyskałem część danych i teraz pytanie czy jak użyję innego programy do odzyskania danych to czy nie utracę danych aktualnie znajdujących na dysku D.Pytam ponieważ stracone dane były na D odzyskałem i znowu zapisałem na D i czy jak użyje programu to czy nie stracę tych danych aktualnie znajdujących się na dysku
nie styracisz, o ile nie zainstalujesz na nim programu. Bardzo dobry jest get data back for ntfs, w 100% polecam, ponieważ pomógł mi odzyskać 100% danych jakie straciłem po nieumyślnym skasowaniu. Program też radzi sobie z odzyskaniem danych po formacie i nadpisaniu, tak więc z przy nim nie powinieneś mieć problemu z odzyskiem.
ale jak zwykle małe ale wybrałem opcję która dotyczyła odzyskania danych po formacie (angielski znam w średnim stopniu) i widzę swój dysk wszystko pięknie widzę że jest podzielony na 2 partycję ale z drugiej idzie rozgałęzienie a tam partycja która nosi nazwę podobną zresztą zobaczcie sami poniższy zrzut :
Wielkie dzięki odzyskałem dane ładnie poukładane w folderach wszystko tak jak trzeba polecam ten programik wszystkim którzy utracili dane wielkie dzięki za pomoc