Domyslam sie ze temat byl juz walkowany wiele razy ale ja probowalem juz i tak chyba wszystkiego. Wyprobowalem juz chyba z 10 roznych narzedzi do odzyskiwania danych bez skutku.
Problem tkwi w tym ze kilka godzin temu usunalem z dysku (trzymajac shift - takze opcja z koszem odpada ;)) kilkanascie plikow a teraz chcialbym je zwyczajnie odzyskac. Nie wierze ze zaden soft nie moze sobie z tym poradzic i nie jest w stanie tego dla mnie zrobic
Pozostalo mi tylko zwrocenie sie do was - znacie jakis normalny program ktory poradzi sobie bez problemow z taka sytuacja? Z gory dziekuje za pomoc.
hmm sprawdze jeszcze to, mam nadzieje ze chociaz ten program potrafi wiecej niz odzyskanie starych plikow cookies, plikow tymczasowych i calej reszty smieci sprzed 2 lat…
jest taki program do odzyskiwania danych skasowanych z kosza., nazywa sie drive rescue 1.9 . spróbuj tym, choc jest po angielsku to wskazuje sie sciezkę gdzie był plik przed skasowaniem…
Złączono Posta: 07.09.2006 (Czw) 13:44
nie ta sciezka tylko folder recycler- przeprasazan za pomylkę.
nie chce zakładać nowego posta więc zapytam tutaj. Nie wiecie może jak wygląda odzyskanie muzyki z odtwarzacza mp4??? wszystkie programy jakie wyprobowalam nie widzialy mojej mp4.
darek5325156 jesteś moim bogiem Dzięki za informacje o tym programie. Przez przypadek usunąłem wszystkie zdjęcia na zaliczenie, a termin mam za 2 dni. Dzięki Tobie je odzyskałem =D>