Oferta - dwa telefony, ja najtaniej + tanie rozmowy

Witam, potrzebuje najlepszej oferty na 2 telefony - jeden telefon dla babcji, drugi dla dziadka.

Telefony mają dzwonić i nic więcej nie potrzebne! Nawet smsy nie potrzebne :wink: - czyli najprostsze telefony.

Jeśli telefony mają dzwonić, to zależy im bardzo na tanich rozmowach. Reszta cen nas nie interesuje :slight_smile:

I tak po dłuższym zastanowieniu doszedłem do wniosku, że mozna by kupić 2 telefony na karte w plusie + startery. Ale jaie telefony są najtańsze w plusie obecne (nataniej znalazłęm 99zł za nowego Sageama. Czy to naprawdę najtaniej?).

Ewentualnie macie inne propozycje (abonamenty? Pre Paid w innej sieci?)?

Proponuje kupić na allegro, a starter kupisz w sklepie :slight_smile: Np. ten

albo ten

Kup pre paid z tej sieci, z której mają najwiecje osób (dzieci, wnuki, ciotki, wujki :P)

W tym sek, że wszyscy porozrzucani po najrózniejszych sieciach :slight_smile:

Chodzi mi raczej o zakup telefonu w salonie operatora (telefon dla babci - jak słyszy zakupy przez internet to niezbyt ciekawie na to reaguje).

To polecam nowe orange go z taryfą malejącą (jak doładują 50zł raz na trzy miesiące to mają po 30 gr do orange i na stacjonarne)

Jeżeli tak jest to tylko paly. Oferta idealna! Nie żadne orange, plusy i ery! Oferta playa jest specjalnie stworzona dla ludzi którzy mają znajomych porozwalanych po wszystkich sieciach. Reszta promuje połączenia wewnętrzne;)

A jeśli jego dziadkowie mają np 5 osób w orange, 10 w erze i 7 w plusie to co? Totalny bezsens to nowe orange w takim przypadku (niech będą nawet inne proporcje i to takie że w orange jest najwięcej) :confused:

Najbardziej przejrzysta. Jak ja im wytłumaczę, zawiłości z “darmowością” w plusie?

Tylko co z telefonem? Co proponujecie? Kupić tel. na allegro i startery do play’a?

Ja bym proponował kupić Nokię 3410 lub 3310. Prosty w obsłudze i tani. Do tego starter np. Playa :wink:

Albo kup im Sami Swoi, bo starsi ludzie często na stacjonarne dzwonią, a tam jest chyba nataniej (24gr).

Telefon najlepiej 3510i, albo stara 3310, ewentualnie jakaś nokia z serii 1XXX.