Mam zainstalowany Win XP Home + Servis Pack 3, oraz pakiet OFFICE 2003 dla nauczycieli (pełną wersję). I mam problem z zapisaniem swoich ustawień autokorekty i opcji WORD: wszystkie ustawienia działają tylko do zamknięcia systemu i wyłączenia komputera (po hibernacji komputera oczywiście wszystkie ustawienia są zachowane, ale czasami komputer trzeba niestety zrestartować). Po ponownym załadowaniu systemu żadne moje indywidualne ustawienia autokorekty i opcje nie pojawiają się, bo WORD ładuje swoje ustawienia fabryczne! “Kreator zapisywania moich ustawień pakietu OFFICE 2003” z “Narzędzi Microsoft Office” pomaga, ale muszę go uruchamiać po każdym zrestartowaniu komputera, co jest bardzo uciążliwe. Doczytałem się, że może pomóc “Kreator profilów pakietu Microsoft Office 2003”, ale kiedy chcę go użyć pojawia się komunikat: “Nie można odnaleźć pliku INI w tym samym folderze co plik wykonywalny kreatora. Opcja Zapisz została wyłączona. Upewnij się, że kreator jest poprawnie zainstalowany.” Oczywiście zainstalowałem ponownie cały pakiet OFFICE 2003 (znowu pełna wersję), ale nic się nie zmieniło. Dodam, że wiem trochę o pliku “Normal.dot” i o pliku “Nowy plik ustawień.OPS”, ale to mi nie rozwiązuje problemu. Proszę więc o pomoc: JAK ZAPISAĆ SWOJE INDYWIDUALNE USTAWIENIA AUTOKOREKTY I OPCJI WORD 2003 TAK, ABY DZIAŁAŁY ZAWSZE JEDNAKOWO PO URUCHOMIENIU WYŁĄCZONEGO KOMPUTERA?