Witam
Czy ktoś jest w stanie w sposób jasny i klarowny wyjaśnić czym różni sie wersja office 365 na mac i windows. Mam office 2011 i zastanawiam się nad kupieniem pakietu office 365. Czy jest on taki sam jak windowsowy?
Witam
Czy ktoś jest w stanie w sposób jasny i klarowny wyjaśnić czym różni sie wersja office 365 na mac i windows. Mam office 2011 i zastanawiam się nad kupieniem pakietu office 365. Czy jest on taki sam jak windowsowy?
Z tego co wiem, to powinien być taki sam - przynajmniej według Microsoftu.
Office 365 na Mac OS to to samo co Office 2011 tylko dodane są funkcje pracy w chmurze…
Ja mam od ok. dwóch tygodni. Największa różnica jest pod windows, natomiast wersja dla Mac to to samo co 2011. Co ciekawe w panelu na stronie www, w użyciu mam zapisane tylko wykorzystanie licencji na windows, a na mac już nie i po mimo użycia 3 licencji mam na stronie tylko 2. Co więcej dzięki pakietowi O365 mam też dostęp do plików w chmurce na iPhonie. Zaletą ma Maca jest to że mamy za niewielkie pieniądze pakiet full, z Outlookiem, Wordem, Excellem i Power Pointem.
Mi spodobało się też to:
na skype mam 60 minut do wydzwonienia co miesiąc przez rok (na czas subskrypcji) ale tylko na stacjonarne telefony,
SkyDrive mam o wielkości 7 + bonus 20 GB miejsca.
Ogólnie jestem z tego pakietu zadowolony.