Office 365 personal WORD problem z synchronizacją on line

Witajcie, jak w tytule, mam problem z synchronizacją on dokumentów, w tym przypaddku akurat w wordzie.
Problem wygląda następująco:

• u góry szablonu lub każdego dokumentu worda jest napis: przekazywanie zostało zablokowane, wymagane zalogowanie
  • gdy się chcę zalogować, to nie można, pokazuje że jest problem siecią, choć jak widać nie ma takiego problemu
  • onedrive jest cały czas uruchomiony i działa normalnie i bezproblemowo i jakby to się mimo tych napisów w wordzie cały czas aktualizuje na bieżąco, są pokazywane zmiany

Co może być nie tak?
Po jakiejś aktualizacji windowsa mogło się tak stać? Choć nie przypominam sobie, żebym w ciągu ost miesiąca miał jakieś aktualizacje windy poza windows defender.
Może ktoś miał podobny problem i go rozwiązał, proszę o info i kontakt, naturalnie każda sugestia się liczy.

Pozdrawiam.

Firewalla nie masz czasem aktywnego? Jeśli OneDrive funkcjonuje poprawnie, to dokumenty powinny Ci się synchronizować i zapisywać. Sprawdź to i jeśli się zapisuje, to nie przejmuj się napisem. Pewnie jakiś bug. Ostatnio M$ ma spore problemy ze stabilnością swojego softu.

Dzięki. Dziś się samo naprawiło, nic nie robiłem.