Ogóny bład kompilatora!

Antywirus ESET Smart Security 3.0.642.0 nie może pobrać aktualnej bazy wirusów.Ładuje 0/1, łączy się a potem przerywa i wyskakuje monit:Ogólny błąd kompilatora! !!

No właśnie.

Ja też używam antywirusa ESET SMART SECURITY tylko że wersję:3.0.669.0

i mam tak samo! !!

na początku było dobrze…

HELP!HELP!HELP!

Ja mam wersje 3.0.672.0 i ten sam problem się pojawia.

Podajcie logi z HiJack This, lub zmięcie wersje NOD’a.

Ja również to mam, wydaje mi się zatem, że to nie jest indywidualny powód, tylko nawaliło coś u nich.

U mnie ostatnia aktualizacja to 9.07.2009, i po Waszych wiadomościach, wnioskuję, że jest u Was tak samo.

Wydaje i się, że na razie powinniśmy jeszcze poczekać. Może warto sprawdzić na stronie NOD’a czy nie donoszą o jakiejś awarii.

Mam wersję 3.0.642.0 tego programu i mam ten sam problem. do dzisiaj nie mogę pobrać aktualizacji. Tym samym programem podzieliłem się kiedyś ze swoim szwagrem i jemu do wczoraj wyskakiwał też ten błąd. tylko, że jemu wczoraj się baza wirusów zaktualizowała a ja nie mogę jej zaktualizować choć próbowałem kilka razy. Nie mam pojęcia co jest grane. Jeśli jest ktoś w stanie pomóc to będę dozgonnie wdzięczny

Dodane 16.07.2009 (Cz) 9:43

Wczoraj wieczorem chyba udało mi się rozwiązać ten problem. Odinstalowałem program, zainstalowałem go ponownie i po zresetowaniu kompa zrobiłem skan. Automatycznie zaczął pobierać aktualizację. Tylko pobrał jakąś starą nie wiedząc czemu. Ale potem wykonałem aktualizację ręcznie i pobrała się aktualna z dnia wczorajszego. Zobaczę jak dalej się będzie program zachowywał i napiszę na forum. Próbowałem skorzystać z rady kolegi wyżej z logów z HiJack This ale dla mnie to zbyt wysoka szkoła jazdy, aż taki zaawansowany nie jestem więc wybrałem ta drogę.

Wydawało się to banalne, ale rzeczywiście, reinstalacja programu rozwiązała problem, bynajmniej na razie.

Moja wersja pr. - 3.0.669.0. Początkowo małe kłopoty z aktualizacją, ale po 3-ciej chyba próbie ruszyło. Zaktualizował się do wersji 4248 (20090716).

Dzięki sibi26…