Ogromny problem audio


(Wirusekq) #1

:frowning: :frowning: :frowning: Mój problem to nie dziłający głos w kompie... stare głośniki które mam nie grały prawie w ogóle tylko troszke było je słychać gdy je odłączyłem i znów podłączyłem już w ogóle nie grały... więc pomyślałem iż się spaliły... zakupiłem nowe głośniczki podłączyłem wszystko ładnie pięknie zgodnie z instrukcją i co???... a właśnie nic bo nie grają... teraz mam dylemat napewno mam coś w kompie nawalone tylko co (co mam sprawdzać instalować prosiłbym konkretnie)... :frowning: :frowning: :frowning: A co najgorsze to pewnie i te stare działają... proszę doradzcie :frowning: :frowning: :frowning:


(inż. Piniol) #2

moze karta dzwiekowa padla :roll:


(Www Rodzynek) #3

Musisz przeinstalować sterowniki odpowiednio do windowsa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


(Wirusekq) #4

:!: Hej MISTER Piniol Ty mnie lepiej nie strasz tylko doradź co zrobić żyby być pewnym że ona padła... a hmm... i może ktoś mi powie gdzie szukać tych sterowników do windows'a :!:


(system) #5

Sterowniki=>strona producenta

Karta dzwiękowa=> sprawdz czy nie jest wyciszona, sprawdz ją u kogoś, jeśli jest zintegrowana to może jest wyłączona w biosie


(Rafi) #6

Poszukaj tutaj sterowników http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=4672 .


(Jsawinski) #7

Słuchaj, a czy głośniki mają wzmacniacz? Bo chyba nie podłączasz ich bezpośrednio do karty. Poza tym Twój problem może polegać na niewłaściwym podłączeniu zestawu. Tzn wtyczka nie w to gniazdo. Jaką masz karte dźwiekową?


(:: MARIO ::) #8

a zasilanie głośniczków wpioł :lol:


(Wirusekq) #9

Wpiął wszystko i wiecie co zaniosłem wszystko do speca i już u niego działało i już mam to u siebie i cholewka nie działa.... coś źle podłączone chba ale kurna wszystkie kombinacje już zrobiłem i zgodnie z instrukscją


(Jsawinski) #10

Hmm, to się nazywa Fatum?? :smiley:

Spoko, jak dzialało u speca, to musi zadziałać u Ciebie, bo nie sądze, zębyś miał inny prąd :lol: