Okazja [sprzedam komputer+monitor]

Witam wszystkich serdecznie,

mam do sprzedania nieużywany komputer. Ciągle chodzę gdzieś z laptopem lub tabletem i stacjonarny komputer stoi praktycznie nie używany - od czasu do czasu włączany jest przez matkę w celu sprawdzenia poczty, i to wszystko. Sprzęt nie jest najnowszy (zakupiony w roku 2008), ale nie jest to żaden gotowiec z supermarketu. Składali mi go na zamówienie, więc wszystkie części są raczej dobrej jakości. :slight_smile:

Komputer wcześniej służył mi do grania (jeszcze rok temu nie miałem problemu z płynnością żadnej gry, nie wiem jak wygląda sytuacja na chwilę obecną z najnowszymi tytułami). Ale myślę, że dla niewymagających użytkowników będzie w sam raz, zwłaszcza, jeśli ktoś chciałby się przesiąść z naprawdę starego sprzętu za stosunkowo niską cenę.

Sprzęt nigdy nie był podkręcany itp. itd., więc w żadna niespodzianka w środku nie siedzi.

specyfikacja:

//jednostka centralna

płyta główka: msi p965 Neo (+zintegrowana karta dźwiękowa)

procesor: Intel Core 2 Duo 6300 2x1.86 GHz

grafika: NVIDIA GAINWARD GF- 7600 GT (256 MB)

ram: 2x1024 MB DDR2 667MHz (memory expert, chyba tak tam pisze… LOL)

zasilacz: Coltec 425 W

dysk twardy: SEGATE Barracuda 160 GB (ATA)

napęd/nagrywarka: DVD RW, chyba pioneer…

obudowa: Take me, srebrno-czarna (matowa)

//monitor

SAMSUNG 19’’ sYNCmASTER 931 BW (szczegóły n/t monitora dostępne w internecie na jakiejkolwiek stronce). Jedyna wada, to lekko odkształcona obudowa po lewej stronie, nie ma ona jednak w zupełności wpływu na wyświetlany obraz. (Chętnym mogę udostępnić zdjęcia).

Do sprzętu oczywiście dodaję całe okablowanie.

Z komputerem nigdy nie było problemów, za czasu użytkowania był regularnie czyszczony (teraz może być lekko zakurzony). Niemniej jednak przez te 3-4 lata chodził bez najmniejszych problemów. Jedynie dysk twardy był wymieniany rok temu (obecnie nie ma żadnych bad sectorów).

Cena:

jednostka centralna 500 zł

jednostka centralna+monitor 600 zł

Możliwa oczywiście negocjacja na PW :wink:

*domyślnie zainstalowanym systemem jest Windows Vista Home Premium, ja jednak korzystałem na nim początkowo z testowej wersji Windows 7 na zamianę z Linuxem Ubuntu. Do MS Vista oczywiście oryginalna naklejka z product-key.

Pozdrawiam serdecznie!

Warunki transakcji: mogę wystawić na allegro lub odbiór osobisty ze sprawdzeniem na terenie Bytomia

sprzęt oczywiście 100% sprawny! :slight_smile: