"Okazja" w MediaMarkt

Teraz do każdego zakupionego telewizora oferują usługę “optymalizacji obrazu”, co sprowadza się oczywiście do kilku kliknięć na pilocie w celu zmniejszenia nasycenia, kontrastu i wyłączania trybu sklepowego.

Całość w wielkiej promocji.
Zamiast… 499 zł zapłacicie teraz za to tylko 199 zł.

Nie dla idiotów??

3 polubienia

A czym to się różni od “programistów” instalujacych WordPressa + theme i inskasujacych 3 klocki? 15 minut pracy.

Może optymalizacje robi pracownik w domu (pod oświetlenie w “mieszaniu”) i trzeba mu zwrócić za drogie paliwo?

Nawet nie wiedziałem, że taką usługę mają. Serio tylko ograniczają się do pilota? Przecież profesjonalna kalibracja ekranu tyle nie kosztuje - tj 499 zł.

No przecież nie piszą nic o kalibracji tylko o optymalizacji :stuck_out_tongue:

“usługa optymalizacji na podstawie kart optymalizacji dla danego TV” (Media Expert, 3 tygodnie temu)
1 polubienie

Ludzie łykają magnetyzery, homeopatię, azot w oponach, to czemu nie mieliby łyknąć optymalizacji?

1 polubienie

I wykupią tę usługę osoby, które przyoszczędziły na telewizorze kupując najgorszy badziew z promocji. Ot ludzka logika :wink:

Usługę taką mają od co najmniej roku. Korzystałem z tego, tylko że… miałem ją za darmo.

Mają rozmach skurczybyki.

UWAGA PROMOCJA! OPTYMALIZACJA OBRAZU ZA 50 ZŁ!
Nawet swoje baterie do pilota przyniosę i zostawię w prezencie!

To niech hulajnogą klasyczną przyjedzie. Parę popchnięć, parę bąków puści i za darmo dojedzie :stuck_out_tongue:

Nawet Seks przez internet łykają siedząc na dwóch końcach Polski to dopiero abstrakcja :stuck_out_tongue:

Nie psuj rynku :smiley:

1 polubienie

Spokojnie, wymyślisz co innego. Na przykład “Poprawa odbioru audio” i ściszysz głośność, aby się tak nie darło.

1 polubienie

Ciekawe dlaczego niektóre TV mają tak tragiczny obraz na domyślnych ustawieniach… :stuck_out_tongue_winking_eye:

W LG to chyba 20 minut kręciłem suwakami temperatury barw, nasycenia, kontrastu i korekcji gamma.

To może idź do Media Expert. Tam mają lepszych fachowców :slight_smile:

1 polubienie

1 polubienie

Kręciłeś suwakami?! Szacun :rofl:

2 polubienia