Okienko php w tabeli z imageready


(Nerulka1) #1

Wie ktos moze jak zrobic aby w jednym z wycietych okienek byl kod php? Bardzo bym prosil poniewaz z php nie mialem wiekszego kontaktu i nie bardzo umialem zrobic tak cala strone, wiec zrobilem w html.

Pozdr0


(Krzysiekaczor) #2

Nie jestem pewien czy o to ci chodzi ale jeżeli masz wydzielony fragment okna na kod php to go tylko tam wpisujesz w tagach:

<?php

/>

Ale jeżeli chcesz to obejrzeć u siebie na kompie to musisz mieć jakiś serwer - polecam Krasnal, polski i darmowy :wink:

Po googluj trochę i znajdziesz i instalke i jakieś skrypty php.

Pozdro Alien6


(L337 Crew) #3

eee... wpisać go?

Jak już, to

<?php 

//kod 

?>

(Nerulka1) #4

Juz nie trzeba to co mialem tak zrobic juz zrobilem w inny sposob dziex za pomoc


(Krzysiekaczor) #5

Przecież to to samo :wink:


(Airborn) #6

przypatrz się uważnie :wink: