witam wszystko jak w temacie,od kilku dni nie mogę się z tym uporać i szlak mnie już trafia,generalnie problemy są ze wszystkim co tyczy się internetu,strony wolno się ładują,wieszają się,same się otwierają i wiele jeszcze innych cudów sie wyprawia,proszę was więc o pomoc w usunięciu wirusów,wczoraj skanowałem malwarebytes znalazł i usunoł 31 infekcji jednak to nie pomogło
witam,nie wiem czy dobrze wszystko zrobiłem,ale zrobiłem tak,to co podałeś zapisałem w notatniku i nazwałem tak jak kazałeś,póżniej uruchomilem ten frst kliknąłem fix pojawił się komunikat że 'complet" coś tam… i wyskoczył mi taki oto log
muszę ci jednak powiedzieć że kiedy dziś odpaliłem przeglądarkę (jeszcze przed zabiegiem z TFC) to pojawił się symptom problemu,otworzyły się dwa okna przeglądarki chodź uruchomiłem ja tylko raz, na razie innych problemów nie zauważyłem, posiedzę teraz trochę i poobserwuje
– Dodane –
po kilku dniach obserwacji wydaje mi się ze wszystko już ok,dziękuje bardzo za pomoc w rozwiązaniu problemu,pozdrawiam