dostalem Omnie z Orange z tym ich beznadziejnym oprogramowaniem, a po 1tyg uzytkowania oddalem do serwisu bo sie czujnik ruchu zespsul. i zastanawiam sie czy zostawic sobie Omnie czy moze wziasc sobie W960i bo ja duzo slucham muzyki, a bez aparaytu 5Mpic przezyje :). co mi doradzacie ??
kolega ma w960i a jego ojciec ma omnie bym wziął omnie windows ale se bawiłem sie fajna pozatym ma bardzo dobry i głośny głośnik
ja bym wybrał htc touch diamond
w960i ma już upadły system uiq, omnia jest do kitu, a z tym rysikiem to chyba żart jest
klopas , a jak jest z muzyką w HTC Touch Diamond? Czy dźwięk jest bardzo dobrej jakości?
na słuchawkach czy na głośniku? bo na słuchawkach pewnie najlepszy nie jest, można porównywać z n73 ale nie można z n81
osobiście nie słuchałem muzyki z głośnika
A może jakieś inne opcje do wyboru dodasz ?
Jeśli już masz Omnię, to ja na twoim miejscu poczekałbym na nią, a potem wgrał sobie niebrandowany ROM. To podobno bardzo pomaga. Nie interesowałbym się żadnymi Sony Erricsonami. Moim zdaniem są przereklamowane.
omnie wez wrzuc nowy soft niebrandowany (czysty) podkrec w menu serwisowym głosnosc i bedzie super
tu link do najnowszego roma