Opcje folderów

Hmmm gdzie są opcje folderów w windowsie 7 ? Szukałem w panelu sterowaniu i nic nie znalazłem a potrzebuje bardzo bo mi się ukryły foldery na telefonie i zajmują mi pamięć.

HELP

Wpisz w wyszukiwarce dostępnej w menu start hasło folder

lub otwórz Computer - Organize - Folder and search options

lub otwórz Control Panel zmień widok na małe bądź duże ikony i kliknij w ikonkę Folder Options

Wpisując hasło “Folder” i wejśćie w computer/Organizuj/Opcje folderów i wyszukiwania mi nic nie dało.

Mógł byś napisać tą 3 opcje w polski i gdzie to znaleść?

@EDIT: Jest możliwość że mógłbym mieć tą opcje usuniętą ?

Otwórz Panel Sterowania - Zmień widok na małe bądź duże ikony, powinieneś mieć dostep do ikony Opcje Folderów.

Spróbuj jeszcze tak

Otwórz folder Mój komputer > przycisk organizuj > układ > pasek menu.

Następnie z paska menu wybierz narzędzia > opcje folderów

No i właśnie nie ma nic o opcji folderów w 1 i 2 sposobie. ;/ Jest możliwe to żeby to mogło być jakoś usuniętę albo co ?

Nie wiem jaką wersję Windows 7 posiadasz ale sprawdź tą poradę:

brak-opcji-opcje-folderow-wyszukiwania-t394375.html

Przeskanuj też, dla pewności, komputer programem antywirusowym.

I tu niestety pojawia się kolejny problem;/ Gdy dochodzę do “Windows Components” Jest spoko. Lecz nie mam takiej opcji jak “Windows Explorer” ;/

System oryginalny. Przeskanuj system programem antywirusowym.

System Windows 7 po otwarciu panelu sterowania wygląda tak jak na zdjęciu

96350ddffdeb.jpg

c61f8811cd05.jpg

lub zmieniając kategorię wygląda to tak

8d20144de8e8.jpg

I tam się to zmienia…

Jak masz coś innego… to przedstaw konkretnie jaki masz Windows…

żeby się nie okazało, że masz wersję beta pirackiej wersji… albo co innego

wejdź np w folder dokumenty na pasku masz organizuj klikasz i na liście widzisz opcje folderów

Co miałeś na myśli “System orginalny”?.

Cały czas mi wyskakuj virus.

Obiekt : smsse.exe

Proces : winlogon.exe

@EDIT:seq23 Mam orginalnego windowsa i jakoś kolega wyżej nie potrzebuje żadnych konkretów bo widać że się na tym zna.

@EDIT2:kabum84 Nie potrzebny post. Kolega wyżej mi to proponował i opcja jest nie dostępna.

@EDIT3:rgabrysiak Widać że komputer jest cały zarażony bo cały czas wyskakuje virus :smiley:

Pytam tylko czy posiadasz oryginalny system czy system z “niespodzianką”. Jeśli program antywirusowy wykrywa ci wirusa /wirusy, nie obejdzie się bez założenia osobnego tematu w dziale Bezpieczeństwo i wklejenia logów.

Zapewne po pozbyciu się szkodników z systemu całość będzie funkcjonować jak powinna.

1.Mam orginalny windows

2.I tak widzę czeka format bo za dużo virusów zauważyłem. Cały czas mi nimi spamuje xD

3.Nie wiem co avast mi zrobił ale już mi się pojawiły opcje folderów panelu sterowania.

Można zamknąć

GanjiFan , proszę zapoznaj się z tą stroną oraz tym tematem, a następnie,używając przycisku image.php?album_id=20&image_id=4038