gdzies widzialem przycisk czy cos po ktorym moglem usuwac kazdy obiekt na stronie, tzw mial czerwona obwodke kiedy kursor byl nad nim a po wcisnieciu lewego przycisku myszy obiekt znikal tymczasowo
wybacz, ale nigdy nie słyszałem o takiej rzeczy. jak można jakimś przyciskiem usuwać rzeczy z strony która jest daną domeną w danym serwerze :?
ewentualnie możesz sam wykonać print screen strony którą przeglądasz i tam dokonaj własnej autoryzacji jeżeli chodzi ci o coś takiego :roll:
przecierz mowie ze to tylko dziala tymczasowo usuwa obiekt ze strony po wczytaniu ponownie strony jest jak bylo
niee zadne adblock, pamietam ze jak najechalem na jakis obiekt to otaczala go czerwona ramka i jak kliknalem to on po prostu znikal
Owszem, jest taki przycisk, sam go mam, ale nie używam, bo niepraktyczny jest.
Poszukaj, może będzie tu -http://nontroppo.org/wiki/PrzyciskiUzytkownika
niestety nei moge go tu znales, ale skoro go masz to moze podasz mi skrypt tego przycisku?
javascript:var b=new Array();var c=1;var o=((document.onkeydown==null)||(o==2))?0:1;document.
onkeydown=ck;z=document.getElementsByTagName('*');f
or(i=0;i
{z[i].onclick=function(e){t=this;if(window.event) e=window.event;if((t==e.target)||(window.event)) t.parentNode.removeChild(t);if(window.opera) e.stopPropagation();
return false;};z[i].onmouseover=function(){if(!c)return;c=0;t=this;b[t]=
t.style.backgroundColor;t.style.background='red';};void(z[i].onmouseout=
function(){t=this;t.style.backgroundColor=b[t];c=1;});}}function ck(e){k=window.event?window.event.keyCode:e.keyCode;if((k==27)||
o){o=2;document.onkeydown=null;for(i=0;i
tagName.search(/(HTML|BODY)/i)==-1){z[i].onclick=null;z[i].
onmouseover=null;z[i].onmouseout=null;z[i].style.background
Color=b[t];}}}}if(o==1) ck(1);
Proszę
a jak ja mam to zainstalować do buttona?
nareszcie dlugo oczekiwany przycisk, thx