O to że w starym wyglądzie google wygląda następująco na górze jest czarny pasek z różnymi opcjami a wyniki wyszukiwania są - no pokazywane w stary sposób nie wiem jak to wytłumaczyć, a nowy “imicz” google teraz wygląda następująco.
Nie ma czarnego paska większość opcji jest po prawej w małym kropkowanym(?) kwadracie.
Nie w operze jest taka opcja która pozwala na zapisanie X otwrtych stron oraz okien jako jedna sesja. W zależności od ustawień.
Nie wiem co (mój geniusz podświadomy mnie zadziwia czasmai - żart/a może i nie, kto wie) dokładnie zrobiłem ale jestem zadowolony z tego wyniku w 99% procentach.
Prawdopodobnie wszedłem na google.co.uk (nie pamiętam robię to dość szybko) - potem wpisałem losowe znaki w google image i wszystko - prawie wszystko wróciło do stanu na którym mi zależy najbardziej
Jedynym mankamentem jest sama strona główna google.pl która wciąż wygląda na starą. Możliwe że się przyzwyczaję do tego albo ustawię sobie główną jako jeden z wyników wyszukiwania.
Jeszcze sprawdzę czy to będzie działać jak ponownie odpalę kompa - nigdy nic nie wiadomo.
tu wpisać Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/37.0.2062.120 Safari/537.36 - wywali jakieś okienko mimo to kontynuować. Zatwierdzić wyłączyć operę chwilę poczekać 5-6 sek włączyć z powrotem wrócić do tego co było zmieniane i dać defulowe ustawienia.
Działa jak bym mógł to sam sobie bym podziękował ale forum nie daje takiej możliwości.