mam taki problem ze strasznie długo mi sie wlancza przegladarka opera odinstalowalem ja i zainstalowalem i bylo to samo to mi sie dzieje przez jakis tydzien i niewiem co mam zrobic
z gory thx
mam taki problem ze strasznie długo mi sie wlancza przegladarka opera odinstalowalem ja i zainstalowalem i bylo to samo to mi sie dzieje przez jakis tydzien i niewiem co mam zrobic
z gory thx
chetnie czekam na odpowiedz poniewaz dokladnie to samo mi sie dzieje … samo uruchamianie opery trwa długo ( np. firefoxa w tym czasie zdaze wlonczy okolo 6 razy ) … ale samo przegladanie stron jest ok …
Witam!
Ja mam taki sam problem plus jeszcze coś takiego-podczas przegladania stron za pomocą rolki na myszy zmienia mi się rozmiar czcionki!
Musze zamknać Operę i otwierać ją ponownie!
Witam mi sie dzieje identyczna żecz.
he he za niedlugo to sie zrobi ksiega wpisow …
Witam, sam miałem kiedyś taki sam problem - okazało się że spowodowane jest to przez Pandę Antyvirus. Po przesiadce na innego antywira (obecnie NOD32) nie ma żadnych problemów.
Jedną z opcji jest wykluczenie pliku opera.exe w pandzie, ale nie jest to rozwiązanie zbyt rozważne, z oczywistych względów…
Takie są moje doświadczenia - napiszcie czy faktycznie macie tego antywira, jeśli to nie jest to - będziemy myśleć dalej,
wox6 - czy mieszłeś coś przy gestach myszy w ustawieciach?? Bo to jest strasznie dziwne…
pozdrawiam,
Michal
Nic nie robiłem
A używam Nortona Internet Security
Ja stawiałbym na 3 problemy:
mocno pofragmentowany dysk i być może jeszcze skompresowany
zbyt duży “kesz” w ustawieniach przeglądarki
program antywirusowy działajacy w tle ze zbyt dokładnymi ustawieniami.
możliwe spróbójcie ustawic pamięc podręczną ram i pamięć podręczną na dysku na “wyłącz”.U mnie to Opera się szybciej włącza niż np Firefox czy IE
To jest taka przypadłość Opery niestety.