Witam , aktualnie posiadam motorole v3 jest dla mnie super, podoba mi sie jej wyglad, fajnie sie pisze sms i ogółnie ok z tym ze nie posiada karty micro sd a posiada około 10mb pamięci, wiec słuchanie mp3 na niej odpada
dlatego chce czegoś takiego samego tylko abym mógł słuchać mp3, zobaczyłem iż jest motka v8, nie ma karty ale ma jakoś 400mb pamieci wbudowanej i tyle by mi starczyło i teraz pytanie, czy warto ją kupować? jeśli tak to ile warto dać za używana bo nie chce przepłacic? chyba ze jest coś innego takiego z klapką jak motka v3 i karta :) moze tez warto v3i która ma karte?
A może rozważ Motorolę V9, ma slot na karty SD do 4GB, dwa duże wyświetlacze, lepszy aparat. Za 120-130zł można spokojnie kupić.
Z tego co pamiętam V8 miała defekt w postaci rozklejających się klawiszy.
Jak kupujesz na Allegro to omijaj “nowe” one nie są nowe tylko odnawiane w Chinach.
Miałem ten telefon więc mogę Tobie wytknąć wady tego telefonu a więc
krotki czas trzymania na baterii do 2-3 dni max
rozklejające się klawisze- potwierdzam Sam to miałem - te klawisze się tak wyrabiają że się do góry podnoszą.
U mnie popsuła się taśma koszt wyniósł 150 zl ale to troche czasu temu dzisiaj na pewno już mniej :P.
Wycierająca się z farby tylnia klapka
Ogólnie na V8 nie możesz czytać smsów na przednim wyświetlaczu. Obsługuje on tylko odtwarzacz muzyczny z V9 na zewnętrznym wyświetlaczu dodatkowo możesz czytać smsy i rozmawiać przez wideorozmowy Ja osobiście brałbym V9 albo poszukaj RAZR maxx V6