Opóźnienie w GTA V

Witam ;). Ostatnio zainstalowałem GTA V lecz zdziwiłem się troszkę, gdy ustawiłem średnie wymagania nie dało się grać, gdyż w grze było opóźnienie ok 1s.

Chodzi o to, że np. ruszę myszką to dopiero po 1s ruszy się kamera w grze :/.

Gdy zmiejszam ustawienia nie ma opóźnienia ale przy jeździe samochodem nie renderuje się świat gry :frowning: .

Szukałem w internecie ale gdy wpisywałem ‘GTA V opoznienie’ lub podobne frazy, wyskakiwały wiadomości na temat premiery gry.

Od znajomego słyszałem że miał podobny problem w GTA IV gdzie trzeba było zmienić coś w notatniku.

PS. Czasami wywała tez Bluescreeny

CPU: Core2Duo e840

GPU: GT730

RAM: 4GB DDR2 800

Prosze o pomoc :(( 

Na takim sprzęcie to co najwyżej to można se pomarzy o płynnej grze w GTA 5.Po pierwsze słaby procesor na starej podstawce.Po drugie karta graficzna to raczej karta biurowa nie do gier.Po trzecie RAMu też nie masz wcale za dużo

Krótko pisząc (mówiąc) na tym sprzęcie nie pograsz płynnie w te grę.

Moj kuzyn ma taki sam sprzet oprocz karty ma GTX280 i działa u niego dobrze, no zle cóż dzieki ;) 

Bo twoje gt730 to złom. Teraz widzisz dlaczego masz taki czas reakcji ? :P Na tej szynie i w gta4 nie zagrasz.

Tu masz porównanie twojej karty i tej kolegi http://gpuboss.com/gpus/GeForce-GTX-280-vs-GeForce-GT-730

Słaba karta grafiki i procesor.Do GTA V zalecane 4 rdzenie