Opóźniony dźwięk logowania komputera

Witam!Mój problem polega na tym,że mam bardzo opóźniony dźwięk logowania systemu.Opóźnienie to wynosi ok 8 min. W tym czasie pasek menu start się tak jakby wczytuje i nie moge w nic tam kliknąć.Moge otworzyc mó komputer ale po chwili sie wiesza i na zadną partycje nie moge wejść ani w moje dokumenty itp. A gdy czas minie to wszystko ok.dziwi mnie jednak czemu w menadżeże zadań plik cmd.exe tam gdzie pisze CPU to mam w tym cmd.exe od 20 do 40-50 i uzycie procesora 30-60% i jeszcze tylko proces bezczynnościowy tyle gdzieś też zżera a inne to po 0 i 1 max.Wczoraj wszystko było ok ale podobo wyskoczyło coś zeby zainstalować i zamknięto to i wyłączono kompa a nic nie instalowałem.Teraz defragmentuje dysk.Mam nadzieje ze to coś da. Podam spec. kompa: pentium d 805 2.66ghz,3gb ram 667mhz,hdd hitahi 250 gb

Podobno, czyli nie tobie wyskoczyło, kto wie co wtedy zostało naciśnięte. Śmierdzi wirusem.

Daj na forum log z OTL- instrukcja jak to zrobić.

Zapoznaj się również z zasadami wklejania logów na forum.

link do loga:

http://wklejto.pl/59314

Dodane 03.03.2010 (Śr) 16:30

Odpisze ktoś bo nie zabardzo sie na tym znam :confused: Acha i dzisiaj skanowałem kompa Spyware Doctor i miałem tam ok 50 plików zarażonych i 4 zagrożenia.Wszystko sie usuneło oprócz 1 pliku.Niepamiętam jego nazwy ale boło coś powiązane z jakimś procesem albo z paskiem zadań lub włanczaniem kompa.Niepamiętam dokładnie.Wyłączyłem i włączyłem kompa i jeszcze raz skanowałem to tego juz nie było.Jeszcze mam taki problem że 2 razy plik .exe z opery której uzywam usunoł sie i jak włączałem to pisało czy usunąc skrót bo nie odnaleziono pliku .exe co jest grane?I jeszcze zamiast zielonego koloru u góry na tej stronce forum mam szary.