Potrzebuję wydrukować 1000 ulotek z kodami rabatowymi. Na każdej ulotce chcę zamieścić inne kody rabatowe i moje pytanie brzmi czy istnieje jakieś oprogramowanie, które pozwoli mi na szybkie wygenerowanie odpowiedniej ilości projektów? tzn. wrzucam projekt mojej ulotki, następnie wpisuję całą pulę kodów, a oprogramowanie samo generuje 1000 projektów ulotek.
Mam projekt ulotki w formacie PDF i potrzebuję nałożyć na każdą ulotkę unikalne kody rabatowe – kodów jest 1000, dlatego nie wchodzi w grę przygotowywanie projektów z osobna. Czy istnieje jakieś oprogramowanie do tego? Czy może lepiej będzie zwrócić się z taką prośbą do drukarni? No i tutaj nasuwa się jeszcze jedno pytanie czy każda drukarnia może oferować takie usługi?
To nie taniej będzie wydrukować ulotki w drukarni, a następnie wygenerowane kody wydrukować w czymkolwiek (nawet w Wordzie) na papierze samoprzylepnym, pociąć na paski z pojedynczymi kodami i nakleić ręcznie na każdą ulotkę?
Możesz też zamówić ulotki z białym polem a następnie przy pomocy korespondencji seryjnej dodrukować do gotowych ulotek sam kod.