Jeżeli napisałem na złej kategorii proszę zmiencie to
Oczywiście orange znowu robi mnie w h*** 1k pingu nawet czasem 100k pingu nawet w cs w kazdej grze no wczesniej bylo wszystko ok i teraz pyk i niewiadomo ile pingu a jak wiadomo gówniane porady orange nic nie dają zmieni sie dosłownie wszystko co się da w ustawieniach neta zeby to naprawic za ich zaleceniem a to pogarsza sprawe nie polecam orange jak juz to wybierzcie ale profesjonalny net i nie ufajcie tym t-mobile i tym orange tak samo mogą kity wciskać ale tak czy siak zaraz będzie 1k pingu nawet powyżej 100k pingu jak już wybieracie to nie orange oni wiecznie mają awarie i tak się chwalili ze dadzą ten internet do kwarantanny dobra jak ktos z mojej rodziny zostanie zarażony koronawirusem to nawet z nim skontaktowac sie nie będę mógł bo nic slychac nie bedzie i na messengerze jak gadalem z kolega to tylko co 1 sekunde mnie wywalalo a jak juz rozlaczylo to juz na amen połączyc sie nie mozna bylo i pogadac nie polecam orange to najgorszy internet jaki się da zobaczyć koledzy mają inne i przynajmniej ich nie wywala aż tak mocno jak mnie i to jest moje kolejne powtórzone zdanie nigdy nie wybierajcie orange to jest takie gówno dosłownie każdy z moich kolegów co miał orange powie że to gówno i że ten post to jest wielka prawda o orange jak już wybierac to co innego oczywiscie nie mogę się zmienic bo mądrale zrobiły mi abonament te małpy i teraz musze czekac kilka lat żeby ten małpi abonament zszedł ze mnie najlepiej by bylo gdyby te małpy zbankrutowały.
U mnie działa. Polecam Orange ;D
I T-Mobile
ta napewno cały czas rozłącza na messie i w grach nie da sie z nikim gadac bo cos powiem i cyk rozłaczony i pisze łączenie
przestań fake’ować komentarze kazdy wie jaka prawda
Potwierdzam, u mnie Orange śmiga aż miło,w zasadzie nie ma lepszego neta w Polsce!
coś ci się pomyliło poprawie *najgorszego
Nie, wiem co mówię! Niektórzy moi znajomi też się skarżyli na Orange i wiesz co zrobiłem? Zmieniłem znajomych, teraz mam takich którym Orange śmiga jak ta lala.
W słynnej tarczy antykryzysowej przepchnęli prawo do stawiania masztów gdzie chcą bez praktycznie jakichkolwiek regulacji to teraz obcinają zasięgi żeby głupi ludzie domagali się kolejnych masztów które po zakończeniu szopki “epidemia” i tak zostaną… a switche i bramy nadal zostaną dupne…
Może po prostu Orange uznało Cie za heavy usera i założyli Ci lejek na internet. Dużo czytałem o tym.
Poważnie tak ciężko dokumentować wyniki i pokazać przy wypowiedzeniu umowy?
Też mam Orange, dokładniej NJU na łączach Orangutana i śmiga bez zastrzeżeń.